Diskussion:Ølstykke Stationsby: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 14:
: Hvis du mener det, skal alle artikler om de københavnske bydele skrives sammen - det er [[Danmarks Statistik]], der mener det er et byområde, da bebyggelserne nærmere sig. Ølstykke er også delt i 2 bydele omkring stationen og den gamle landsby. --[[Bruger:Steenth|Steen Th]] 7. nov 2011, 16:20 (CET)
::Nu er der temmelig stor forskel i størrelse på [[København]]s og [[Ølstykke-Stenløse]]s byområder, men pt. mener jeg godt artiklerne kan rummes i én, idet beskrivelsen af stedet under [[Ølstykke-Stenløse]]-artiklen alligevel indeholder delafsnittene "Ølstykke" og "Stenløse". En mulighed er selvfølgelig at gøre artiklerne [[Stenløse]] og [[Ølstykke Stationsby]] til mere historisk orienterede artikler i forhold til den samlede [[Ølstykke-Stenløse]]. --[[Bruger:Hubertus|Hubertus]] 7. nov 2011, 16:42 (CET)
:Der er nu gået et par år, og jeg har fjernet sammenskrivningsforslaget. Overflødig bliver den ikke - historien er der stadig. Desuden er Ølstykke stadig en gængs betegnelse, og optræder stadig på vejskiltene. -[[Bruger:Andreas Müller|Andreas Müller]] ([[Brugerdiskussion:Andreas Müller|diskussion]]) 19. sep 2014, 06:32 (CEST)
Tilbage til siden »Ølstykke Stationsby«.