Olsen-banden på sporet: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Har skrevet videre på med afsnittet om medvirkene
Linje 81:
* [[Poul Reichhardt]] – Politichefen
* [[Finn Storgaard]] – Politibetjent i badebukser
 
De mest betydelige karakterer i “Olsen-banden på sporet”:
 
''Egon'', er hovedpersonen, og lederen af olsen-banden. Han er et fantasifyldt geni. Han kan kendes ved han stribet jakkesæt, bowlerhat og ofte en slukket cigar i munden. Han har ikke meget imod at give en skideballe, især ikke til kjeld og benny når de har fejlet endnu et kup.
 
''Kjeld'', er også et medlem af olsen-banden, han er gift med Yvonne, og han har en søn som hedder Børge. Han bor i Valby, hvor deres lille bolig fungerer som bandens hovedkvarter. Han er meget forsigtig og nervøst anlagt person. Han kan kendes ved sin krop, og sin taske, hvori bandens vigtige ting ligger i.
 
''Benny'', er det sidste af olsen-bande, og han er klovnen i olsen banden. Han er kendt for sit fjollede grin, sine gule strømper, sin sjove måde at gå på. Hans overraskende evne til at styre al mekanik, i dette tilfælde det lille træktog.
 
''Yvonne,'' er filmens vigtigste biperson, og hun er gift med Kjeld. Hun er den meget dominerende type, og irriterende med sin øreskærende stemme. Hun er kendt for sit citat “Ja, vorherre bevares”.
 
''Børge'', kendes på han meget lange hår, som han dog får han det klippet i denne film.
 
''Bøffen,'' er småfed og almindelig. Han er Egons største rival.
 
== Trivia ==