Dansk Fløde: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved Steenthbot, fjerner ændringer fra 93.162.120.239 (diskussion | bidrag)
m Gendannelse til seneste version ved 93.162.120.239, fjerner ændringer fra Savfisk (diskussion | bidrag)
Linje 1:
{{kilder|dato=Uge 4, 2010}}
{{Sprog|dato=april 2012}}
'''Dansk Fløde''' er en [[danmark|dansk]] punk rock startet af [[Marcelino Ballarin]] og [[Bjørn Vidø]] [[18.fra marts]] [[2003]].
Dansk Fløde er et do-it-yourself rockband.
Alle sange er indspiller i Bjørn´s studie Freezone på [[Østerbro]].
Bandet 10 første koncerter er alle udgivet på bootleg Cdér. Og optaget på video.
Den første koncert var 16 august 2004 på RUST, en mandag aften. 11 sange på 18 min.
 
[[Helena Christensen]] er den første køber af Dansk Fløde´s debutCD "Den lille boheme pakke (punkrock)". Denne Cd blev udgivet samtidig med Dansk Fløde´s debutkoncert på RUST 16 april 2004. Debutpladen som er udgivet på bandet eget DIY label Masterpunkrecordings, blev lincenseret videre til distrubution hos Swan Lee´s pladeselskab GOGO records.Og videre til Playground music som hadet pladen og kun tog den ind pga.
Swan Lees succes på det tidpunkt. Tiltrods for at Pernille Risendahl ikke vidste havd hun skulle synes om Dansk FLøde. Ham der brøndte for
Dansk FLøde var adokaten Jens Rosenkvist som finasere debut pladen og tromerslagren Emil Jørgensen som tog Dansk Fløde i distrubution.
Mod et fee på 45 %. Playground skulle have de 25%. Pladen solgte ca. 120 stk!
 
Til Dansk Fløde´s debut koncerten gav bandet 11 nummere på 18 min. Marcelino fandt på bandnavnet:"Dansk Fløde".
Mikael Fleron bassit på debutpladen forlod Dansk Fløde efter den først koncert. Bandet valgte at forsætte uden bassist.
Marcelino blev ny forsanger. Med sin råberi og snakkeri der lyder som THE FALL. Bjørn sang med på at ngoel af sangene.
 
3 januar 2006 udkom plade nummer 2 "Giv slip", 18 nummer på 36 min.
 
Udgivet på marcelino bjørns eget pladeselskab masterpunkrecordings og med EMI som distributør.
releaseparty var på idealbar.
Marcelino Ballarin forlod Dansk Fløde efter udgivelsen af "Giv slip" . den 1 februar 2006. Og rejste 3 måneder til Barcelona.
 
Dansk Fløde har i [[2007]] lavet [[live (optræden)|live]]-events i [[Tokyo]], [[London]], [[Berlin]] og
i [[2008]] i [[Guinea-Bissau]] i [[Afrika]] og i [[Kreuzberg]], [[Berlin]]. De giver kun sjældent koncerter i Danmark.Pladen fik dog distrubution og kunne i lang tid kø'bes hos TP musik og Fona 2000 på strøget.
den første plade solgte 12o stk. Og den anden solgte 300 stk. Mht. den første palde så syntes promoten mads fra playground at det var den værst eplade han nogensinde havde hørt. Og pladen fik kun 1 anmeldese og det var i Urban hvor den fik 1 stjerne, resten af pressen
gad ikke at andmelde den. Alle nummere og tekster , 11 stk, blev lavet på under 2 dage. Mixet tog 30 dage og pladeceover , efter 4 førsøg, tog det 18 måneder. Det endte med et democobver og blev trykt i 72 dpi hos den rystende trykker.Pladen fik dog distrubution og kunne i lang tid kø'bes hos TP musik og Fona 2000 på strøget.
 
Gruppen arbejder med positiv høj energisk kunst som virkemiddel. Deltagelse og [[interaktiv]]itet med tilskueren.
Marcelino har efter han har forladt bandet optrådt som guest forsanger med dansk fløde på Loppen (2008) , Rosklide festival (2009). Marcelino hat gibet sin sidste LIVE koncert med DANSK FLØDE 16 Deecember 2009på Riesen bar.Og har siden nægtet at spille mere Live med bandet, da han synes at bandet er udvandet.
 
Bandet beskæftiger sig med Lo-Fi [[punk]]-[[rock]] og [[multimedie]][[kunst]] og arbejdet foregår i [[film]][[lydstudie]]t "Freezone" på [[Østerbro (København)|Østerbro]]. Gruppen arbejder med positiv høj energisk kunst som virkemiddel. Deltagelse og [[interaktiv]]itet med tilskueren.
Bandet blev tilbudt en landsdækkende turne for [[Magtens Korridorer]] i november 2005; Dansk Fløde sagde nej tak, men spillede dog 2 jobs som opvarming for dem.
 
Gruppen blev [[Robert (filmpris)|nomineret]] i 2008 for bedste lyddesign på den danske spillefilm ''[[Cecilie (film)|Cecilie]]'' af [[Fabian Wullenweber]].
 
En Dansk Fløde-koncert-event i Danmark var på [[Rådhuspladsen (København)|Rådhuspladsen]] i marts 2007, som var en støttefest for [[Ungdomshuset]], Jagtvej 69 og i [[Pumpehuset (København)|Pumpehuset]], marts [[2006]]. Efter koncerten fik bandet en alvorlig klage deres arranggør fordi Bandet havde opført sig dårlig backstage. Til pumpehuskoncerten smadrede de en guitar på scenen og optrådte med en kæmpe bannner med spraymalet med et "A". Dansk Flød emest legendariske koncert på CAfe Funke på Nørrebro , foråret 2005.
Hvor der er så propper at mange ikke kan komme ind. Og baren slår omsætningsrekord. kristian Riis fra Nephew ses bl.a. publikumet samt Niels thomzen fra No KNox, punk bandet fra 1977.
 
I juni 2011 lavede Marcelino med Bjørn et nyt punk band THE FUCKERS (tidl. IPAD GENERATIONEN ) og 20 nye nummer, med dette band optrådte de på Roskilde Festival 2011, på your space scenen, i Rill baren.
De gav 3 koncerter. Søndag, onsdag og torsdag aften. Trommeslageren var en ipad. Og guitar forstærkeren en iphone 4. Alle 3 koncerter blev optaget LIVE på klar vinyl af MicahaelNO.1.
Disse koncerter findes kun af 1 eks. pr. koncert. Marcelino forsøgte at trænge indtil P3 forat fortælle om bandet men blev afvist i døren. Bandet gik i oplæsningen i august 2011
efter kun 3 måneder.
 
Bjørn optrådt med et nyt line up af Dansk Fløde (uden marcelino) på Roskilde festival 2011.
 
I 2012 arbejder Bjørn på en solo eletronisk plade.
 
Og i 2012 arbejder Marcelino Ballarin på en solo punk plade, som forventes at udkomme ultimo 2012.
Med 12 nye tekster.
 
== Eksterne henvisninger ==