Min nabo Totoro: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m bot: indsæt skabelon autoritetsdata
Linje 17:
'''[[Satsuki Kusakabe]]''' (草壁サツキ, Kusakabe Satsuki) er en 10-årig pige, som er storesøster til Mei. Satsuki er et traditionelt navn for den femte måned i den japanske kalender, altså tilsvarende til Maj.
 
'''[[Mei Kusakabe]]''' (草壁メイ, Kusakabe Mei) er Satsuki's 4-årige søster. I princippet minder hendes navn meget om hendes søsters, som jo egentligtegentlig betyder Maj, hvilket højst sandsynligt er overlagt, da historien i første omgang kun omhandlede én pige, som i sidste ende blev "delt i to", som en lille- og en storesøster.
 
'''[[Tatsuo Kusakabe]]''' (草壁タツオ, Kusakabe Tatsuo) er faderen til de to søstre, som arbejder i Tokyo Universitetets arkæolog- og antropologafdeling.
Linje 29:
'''"Bedstemoren"''' (お祖母ちゃん, Obaachan) er Kanta's bedstemor, som til tider tager sig af pigerne.
 
'''Kattebussen''' (ネコバス, Neko basu) er egentligtegentlig en huskat, som er blevet forvandlet til en passagerbus. Dette er baseret på den japanske overtro omkring katte, som når de bliver gamle nok, skulle få magiske formskiftnings-evner og bliver kaldt en Bake Neko, som er nævnt i flere af Studio Ghibli's film. Denne bus kan "køre" overalt og er så hurtig, at ingen mennesker kan se den, medmindre de sidder i den eller at den gerne vil ses af dem.
 
== Eksterne henvisninger ==