Syddansk Musikkonservatorium: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Tilføjelse af afsnit om partnerskaber
Linje 33:
 
==Adjungerede professorer==
SDMK har tilknyttet 45 adjungerede professorer:
* Ale Möller - svensk folkemusiker, multiinstrumentalist og underviser (udnævnt 2014)
* [[Jerry Bergonzi]] - amerikansk tenorsaxofonist, pianist, komponist og underviser (udnævnt 2013)
Linje 39:
* [[Olivier Latry]] - fransk organist ved Cathédrale [[Notre Dame]] i Paris (udnævnt 2013)
* [[Paul Harris]] - britisk musiker og musikpædagog (udnævnt 2011)
 
== Partnerskaber ==
Som kunst- og kulturinstitution under [[Kulturministeriet]] er det SDMK´s opgave at fremme samarbejde mellem professionelle kulturinstitutioner, uddannelsesinstitutioner og amatørmusiklivet, bl.a. med henblik på styrkelsen af det musikalske vækstlag i Danmark. Denne opgave adresser SDMK bl.a. gennem partnerskaber med en række centrale kultur- og uddannelsesinstitutioner i Syddanmark. Partnerskaberne med Odense Symfoniorkester og Esbjerg Ensemble omfatter praktikforløb, fælles koncerter, masterclasses og kurser for SDMK´s studerende.
* Odense Symfoniorkester - SDMK og Odense Symfoniorkester har sammen etableret Carl Nielsen Orkesterakademi, der har til formål at bidrage til en kvalitetsorienteret udvikling af orkesterkulturen i Danmark
* Esbjerg Ensemble - samarbejdet skal styrke sammenhængen mellem det professionelle musikmiljø og SDMK og institutionens studerende.
* University College Syd - et strategisk samarbejde på øverste ledelsesniveau, der har til formål at styrke de områder, hvor begge parter har fælles interesser, herunder udviklingen af musikundervisningen i Folkeskolen
* University College Lillebælt - samarbejdet skal bl.a. afdække udviklings – og læringsområder indenfor tværgående tilbud til de to institutioners studerende, og muligheden for at iværksætte fælles forsknings – og udviklingsprojekter. Også her er formålet med aftalen, at styrke de områder, hvor begge parter har fælles interesser og mål.
 
==Eksterne kilder og henvisninger==