George W. Bush: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved Cgt, fjerner ændringer fra 94.18.202.30 (diskussion | bidrag)
Linje 44:
== Karriere ==
George W. Bush har en [[bachelor]]grad i historie fra [[Yale University]], og i [[1968]] blev Bush medlem af universitetets hemmelige klub [[Skull and Bones]]. Desuden har han en [[MBA]] fra [[Harvard Business School]] som den hidtil eneste amerikanske præsident.
George W. Bush er desuden uddannet [[F-102]]-[[jagerpilot]] trods en del spekulation i om han reelt gennemførte de påkrævede kurser. George W. Bush kom ved en familie vens hjælp ind i den nationale vagt tjeneste under vietnam krigen trods lange ventelister og slap således for at blive udsendt. GerorgeGeorge W. Bush tjente i den amerikanske hær fra 1968 til [[1972]] i Texas Air National Guard.
 
Fra [[1995]] og til sin [[Indsættelse af USA's præsident|tiltræden]] som præsident var han [[guvernør]] i [[Texas (USA)|Texas]] efter en overraskende sejr over den populære demokratiske guvernør, [[Ann Richards]]. I sin tid som guvernør blev George W. Bush blandt andet kendt for ikke at benåde én eneste fange, og i hans tid som guvernør blev der [[Henrettelse|henrettet]] over 200 fanger, hvilket er rekord for hele [[USA]].