Dennis Jürgensen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
m Gendannelse til seneste version ved Simeon Dahl, fjerner ændringer fra 94.18.223.74 (diskussion | bidrag)
Linje 1:
'''Dennis Jürgensen''' (født [[3. februar]] [[1961]]) er en af Danmarks mest populære danske børne/ungdoms-forfattere. En undersøgelse blandt 12-18-årige børn viste, at 9 ud af 10 vidste, hvem han var, og hans fanklub har tæt ved 1.000 medlemmer.
Jürgensen er fortrinsvis ungdomsforfatter, men har også skrevet bøger, som han selv har udtalt "bør stå i voksenafdelingen". Han har slået sine folder i de fleste [[genre]]r, dog med en forkærlighed for [[fantasy]], [[science fiction]] og [[horror]],eller en blanding af de tre. Men også [[kriminalroman|krimi]], kærlighed og [[realisme]], har været under hans kærlige behandling.
 
Og han lugter af prutter og går aldrig i bad.
Et absolut gennemgående træk i hans forfatterskab er [[humor]], noget han selv fokuserer meget på. Et af hans forbilleder [[Stephen King]] har engang udtalt, at hans største ønske ville være at høre, at en af hans læsere var død af skræk ved at læse en af hans bøger. Dennis Jürgensens største ønske (ifølge ham selv) ville være, hvis en af hans bøger kunne få en person til at grine så højt i en bus, at alle andre vil vende sig om for at kigge.