Spildesign: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m tilføjede skoler
Tilføjet link til KADKs spil-uddannelse.
Linje 6:
At lave et spil handler i sidste ende om at lave et produkt, som brugeren synes er sjovt eller stimulerende at bruge. Derfor er brugertest (ofte kaldet [[playtest]]ing) centrale for udviklingen af computerspil. I spildesign rådes man, ligesom i [[softwareudvikling]] ofte til at arbejde [[iteration|iterativt]], dvs at man hele tiden arbejder sig frem mod et nyt stabilt, men ufærdigt produkt, som kan testes.
 
I Danmark underviser man i spildesign på [[IT-Universitetet i København]] (ITU) på linjen [[Media Technology and Games]], samt på Det[[Kunstakademiets kongeligeDesignskole]] danske kunstakademi for arkitektur, linjen [https://kadk.dk/program/visuelt-design og konservering på linjen Spil og Interaktion].

Hvert år bliver spildesignere, animatorer og programmører fra forskellige uddannelsesinstitutioner såsom DTU, KunstakademietKunstakademiets Designskole, ITU og Animatorskolen på [[DADIU]] (det danske akademi for digital interaktiv underholdning) for her at samarbejde om at lave et spil.
 
{{-}}