Bonderøven: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
m språkret
Linje 37:
Kastanjegården har gennem programserien været hjemsted for et varieret dyrehold, og en del dyr er blevet skiftet ud undervejs.
* '''Heste:''' Inden Frank købte gården, købte han to heste: Bellis og Mammut, som blev købt for at han kunne arbejde med på marken. Men Bellis blev aldrig helt så stor som Frank havde håbet og Mammut har desværre vist sig at være for utilregnelig som trækdyr. Bellis og Mammut er derfor blevet afhændet, og Frank har købt en ny hest, som hedder Solveig, og som allerede var trænet som trækhest. Solveig har fået to føl, det sidste er stadig på gården sammen med Solveig. Hestene har bo i stakladen.
* '''Hund:''' Frank haddehavde en hund der heddehed Malik, som var en [[siberian husky]]. Frank fik Malik på et tidspunkt, hvor drømmen var at komme til [[Alaska]] og jage i de store skove. Malik gikkgik også under navnet "Førerhunden", fordi han altid sattsatte sig ved rattet, når han var alene i førerhuset på Franks gamle [[Toyota Land Cruiser]] BJ45.
* '''Køer:''' Jerseykoen Maren var den første ko på Kastanjegården. Den var dog for højtydende til det lille landbrug, så den blev skiftet ud med et stykke Jysk kvæg, der er mere nøjsomt og som er velegnet til afgræsning. Frank har sat sig for at han vil malke sin Jyske ko, selv om det er mange år siden nogen sidst har forsøgt at malke denne kvægrace.