Kim Hammelsvang Henriksen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
Diverse småret
Linje 1:
{{Infoboks skuespiller
|navn = {{Kim Hammelsvang Henriksen}}
|image =
|caption =
Linje 26:
Kim Hammelsvang Henriksen er uddannet fra [[Skuespillerskolen ved Odense Teater]] i [[2006]]. Han debuterede som Jasja i Tjekhovs " Kirsebærhaven" på Odense Teater. Efter et års tid på den fynske landsdelsscene fik han ansættelse i København, hvor han først spillede Pilatus i ''[[Jesus Christ Superstar]]'' på [[Folketeatret]] og kunne i samme sæson opleves på [[Husets Teater]]. Fra 2008-2012 var Hammelsvang tilknyttet Det Ny Teater og spillede her adskillige roller ; bl.a.monsieur Reyer i "Phantom of the Opera", Thenardier i "Les Misérables", Robertson Ay i "Mary Poppins" , Boq i "Wicked", Bert Healy i " Annie" og Talelæreren i " Singin' in the rain". I 2012 spillede han endvidere den sleske Dres i succesforestillingen " Skammerens Datter" på Østre Gasværk.
I 2013 og 2014 spillede han på Folketeatret i rollen som Loke i "Valhalla" samt som Sezuan i Skammerens Datter 2 på Østre Gasværk.
Kim Hammelsvang Henriksen var i 2014 desuden tilbage på Det Ny Teater i "Beauty and the Beast" i rollen som Monsieur D'Arque ( en rolle han også lagde stemme til i filmudgaven i 2017).
I 2015/16 var han på Det Ny Teater Herr Zeller i den Reumertvindende " The Sound of Music" samt Spider i " Jekyll and Hyde" .
Siden 2010 har Kim Hammelsvang Henriksen hver sommer været én af hovedkræfterne i Kerteminderevyen og også medvirket i Dogmerevyen.