Edouard Suenson: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
→‎Eksterne henvisninger: Fjernet noget pjat
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
m Seneste gode version
Linje 1:
{{flertydigperson|Edouard Suenson (flertydig)}}
[[Fil:Edouard Suenson.jpg|thumb|Edouard Suenson. Maleri af [[Otto Bache]].]]
 
[[File:Monument for viceadmiral Edouard Suenson.jpg|thumb| Theobald Steins monument for Edouard Suenson ved Nyboder]]
'''Edouard Suenson''' ([[13. april]] [[1805]] i [[København]] – [[16. maj]] [[1887]]) var en dansk søofficer og viceadmiral, der især er kendt for sin indsats i [[Treårskrigen]] og [[2. slesvigske krig]]. Han er begravet på [[Holmens Kirkegård]].
 
Suenson var søn af kaptajn Jean Isaac Suenson og hustru Anna Susanne, født Lütken. Han blev gift [[11. september]] [[1837]] med Ottilia Uldall.
Line 17 ⟶ 19:
 
{{FD|1805|1887|Suenson, Edouard}}
{{milibiostub}}
Det här är oscars morfars farafar so tekniskt sätt så är han känd och tekniskt sätt så är jag ture franzen också känd ps jag gillar killar med både kukar och tuttarDet här är oscars morfars farafar so tekniskt sätt så är han känd och tekniskt sätt så är jag ture franzen också känd ps jag gillar killar med både kukar och tuttarDet här är oscars morfars farafar so tekniskt sätt så är han känd och tekniskt sätt så är jag ture franzen också känd ps jag gillar killar med både kukar och tuttarDet här är oscars morfars farafar so tekniskt sätt så är han känd och tekniskt sätt så är jag ture franzen också känd ps jag gillar killar med både kukar och tuttarDet här är oscars morfars farafar so tekniskt sätt så är han känd och tekniskt sätt så är jag ture franzen också känd ps jag gillar killar med både kukar och tuttarDet här är oscars morfars farafar so tekniskt sätt så är han känd och tekniskt sätt så är jag ture franzen också känd ps jag gillar killar med både kukar och tuttarDet här är oscars morfars farafar so tekniskt sätt så är han känd och tekniskt sätt så är jag ture franzen också känd ps jag gillar killar med både kukar och tuttarDet här är oscars morfars farafar so tekniskt sätt så är han känd och tekniskt sätt så är jag ture franzen också känd ps jag gillar killar med både kukar och tuttarDet här är oscars morfars farafar so tekniskt sätt så är han känd och tekniskt sätt så är jag ture franzen också känd ps jag gillar killar med både kukar och tuttarDet här är oscars morfars farafar so tekniskt sätt så är han känd och tekniskt sätt så är jag ture franzen också känd ps jag gillar killar med både kukar och tuttarDet här är oscars morfars farafar so tekniskt sätt så är han känd och tekniskt sätt så är jag ture franzen också känd ps jag gillar killar med både kukar och tuttarDet här är oscars morfars farafar so tekniskt sätt så är han känd och tekniskt sätt så är jag ture franzen också känd ps jag gillar killar med både kukar och tuttarDet här är oscars morfars farafar so tekniskt sätt så är han känd och tekniskt sätt så är jag ture franzen också känd ps jag gillar killar med både kukar och tuttarDet här är oscars morfars farafar so tekniskt sätt så är han känd och tekniskt sätt så är jag ture franzen också känd ps jag gillar killar med både kukar och tuttar{{milibiostub}}
 
[[Kategori:Admiraler fra Danmark]]