Wikipedia:Landsbybrønden/Gyldendal lukker Den Store Danske: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
kolosalt tungt ansvar!
Et råd fra det høye nord
Linje 27:
:::::Alene ovenfor her på siden kan jeg se to. Og dertil kommer andre tidligere diskussioner på dansk Wikipedia, hvis man søger efter dem. Jeg lader det også gerne ligge, men hvis ikke det var acceptabelt, at jeg kritiserede dansk Wikipedia, når Den Store Danske må kritiseres, så virker det jo som Sovjetunionen. --[[Bruger:AnetteM|AnetteM]] ([[Brugerdiskussion:AnetteM|diskussion]]) 25. aug 2017, 17:33 (CEST)
::::::Og skal vi så ikke også lige lade Sovjetunionen ligge det er vist heller ikke emnet! Men Gyldendals beslutning lægger efter min mening et kolosalt tungt ansvar på vores skuldre, hvis tilgangen til fri information på dansk ikke skal lide et katastrofalt skibsbrud. [[Bruger:PerV|mvh Per (PerV)]] ([[Brugerdiskussion:PerV|diskussion]]) 25. aug 2017, 18:02 (CEST)
 
Her har dere et råd fra ''det høye nord'', Wikipedia på dansk trenger en konkurrent og det er snakk om småpenger for å holde liv i en institusjon som bidrar til å bygge opp under det danske språk. I Norge får [https://snl.no/ ''Store norske leksikon] fem millioner i året i direkte støtte fra staten, i tillegg bidrar de ulike universitet i landet ved å oppfordre sine forskere til å bidra der.
 
Så i deres egen interesse bør dere kaste dere rundt og gi leksikonet et støtteopprop og peke på hvordan ''fjellapene'' har løst dette. Selv for et land [https://www.nbim.no/ uten noe oljefond] bør dette være en overkommelig utgift. Mvh. [[Bruger:Ulflarsen|Ulflarsen]] ([[Brugerdiskussion:Ulflarsen|diskussion]]) 25. aug 2017, 23:03 (CEST)