Diskussion:Kendte frimurere: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Skal denne artikel slettes eller skal vi flytte lister fra Frimureri herover?
Tag: 2017-kilderedigering
Linje 59:
 
:Jeg synes, det er en meget god idé at lave et skema som dette. Efter min mening bør skemaet være i artiklen ''[[Frimureri]]'' og ikke i artiklen ''[[Kendte frimurere]]''. Jeg synes ikke, der er nogen grund til at skemaet skal være i en selvstændig artikel – skemaet kan fint være et kapitel i artiklen ''Frimureri''. Jeg synes derfor, at skemaet skal indsættes [[Frimureri#Kendte frimurere|her]], og artiklen ''Kendte frimurere'' skal slettes. --[[Bruger:Scient|Scient]] ([[Brugerdiskussion:Scient|diskussion]]) 25. jun 2012, 12:53 (CEST)
 
=== Skal denne liste slettes? ===
 
I 2012 oprettede jeg denne side som et kompromis, for at give de mennesker, som holder af at lave lange lister over frimurere et sted, hvor de kunne folde sig ud - og så kunne man skille listen ud fra artiklen om [[Frimureri]]. Listerne strider mod Wikipedias listenorm; men nogen skribenter holder meget af dem, og lægger jo en del arbejde i listerne.
 
Nu seks år efter oprettelsen af [[Kendte frimurere]] ser det ud til, at de meget lange lister over kendte frimurere bliver ved med at brede sig i artiklen [[Frimureri]]; mens [[Kendte frimurere]] ligger relativt stille. Jeg ser to scenarier:
 
* A) At vi sletter [[Kendte frimurere]] fordi den strider mod listenormen.
* B) At vi konsekvent flytter forsøg på at skrive lister over mere eller mindre kendte frimurere fra [[frimureri]] til [[Kendte frimurere]].
 
Hvilken løsning er bedst? / [[Bruger:Asathoor|Asathoor]] ([[Brugerdiskussion:Asathoor|diskussion]]) 18. jun 2018, 16:11 (CEST) .
Tilbage til siden »Kendte frimurere«.