Wikipedia:Sletningsforslag/Maj Wismann: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
Linje 40:
:[[Joan Ørting]]. (Pointen er at Wismann er måske enestående, men tilsynelatende ikke på grund af fast sexologi-klumme i landsdækkende avis i Danmark.) Mvh [[Speciel:Bidrag/178.232.41.193|178.232.41.193]] 28. sep 2018, 15:59 (CEST)
* {{sBehold}} Jeg tror nu ikke, Joan Ørting længere har en fast klumme i en avis, men fortæl mig gerne hvor, hvis der er noget, jeg har overset. Bortset fra det, synes jeg denne diskussion er ved at udvikle sig til noget ganske urimeligt. Jeg ved, at Maj Wismann er brugt flittigt af mange af de store medier herhjemme, hendes kurser mm er en stor succes, hendes ansigt og ord figurerer fast i en af de største landsdækkende aviser herhjemme, og der er ifølge Google 550 mennesker, der hver måned søger på hendes navn. Plus alle de andre ting, jeg og andre her i tråden har nævnt. Hvis sådan en person ikke har plads på wikipedia, så har jeg svært ved at forstå wikipedias formål. [[Bruger:Malenefw|Malenefw]] ([[Brugerdiskussion:Malenefw|diskussion]]) 29. sep 2018, 09:14 (CEST)
* {{ss}}. Vennligst se "23. okt 2012, 15:58".<br>
:For øvrig, å skrive en fast sexologi-klumme i en ikke-sexologi avis/netsted - for eksempel i ''Huffington Post'' eller en kjent dansk avis, er det noe som er eftertraktet for Sexologi-professorer? Nei vel.
:At skrive en sexologi-klumme i en avis - kan det sammenlignes med at være artist i en ''[https://en.wikipedia.org/wiki/Sideshow sideshow]''? Måske, er mitt syn.
:Jeg er åben for at man kan si at måske er hun ikke indenfor notabilitets-kriterier for sexologer, men at etter en samlet vurdering så er det ikke et klart flertall for at slette artiklen.
:Jeg er åben for å si at vi snarest skal vurdere om en endring av "sexolog-kriterier på wiki":
:"Landsdækkende avis: Klumme mindst to ganger i måneden i samme avis, i mindst tre år. Da er man blivet wiki-notabel". (Vi har ikke den regel i dag - men måske er det en regel som vi bør ha.)
:Hvis det er slik at ip-adresser ikke kan skrive "Slet" (eller "stemme" ''Slet''), da beklager jeg min fejl-tolkning af wiki-regler. Mvh [[Speciel:Bidrag/178.232.41.193|178.232.41.193]] 29. sep 2018, 14:11 (CEST)