Klaus Kjellerup: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
mNo edit summary
mNo edit summary
Linje 36:
Kjellerup har også skrevet musik til en række TV-reklamer og TV-programmer i 1980'erne, bl.a. kendingsmelodierne til TV2-programmet [[Eleva2ren]], og til [[Lykkehjulet]] sammen med musikeren [[Jesper Ranum]].
 
Sammen med kunstnerne [[Kim Larsen]], [[Thomas Helmig]] og [[Johnny Madsen]] stiftede Kjellerup i [[2008]] det såkaldte "friheds-band" [[Den Gule Negl]] i protest mod statens angreb på borgernes frihedsrettigheder. Dette gælder ikke mindst rygeforbuddet fra august [[2007]] [[Lov om røgfrie miljøer]], som har gjort det kriminelt at ryge tobak på private arbejdspladser og restaurationer i Danmark. Gruppen indspillede og udgav sangen ''Hold dig på måtten'', skrevet af Kim Larsen, i september 2008 - sangen blev også lavet på [https://www.youtube.com/watch?v=YGaNMCUQgXw video].
 
Siden Den Gule Negls start har Kjellerup skrevet artikler om emnerne frihed og rygeforbud på ''Klaus K blog''<ref>[http://dengulenegl.dk/blog/ Klaus K blog]</ref> og på [[netavis]]en [[180grader]].dk.<ref>[https://www.180grader.dk/profil/79/ netavisen 180grader.dk]</ref>
Linje 49:
* [http://dmd.dk/hvem_er_de/klaus.htm Klaus Kjellerups side hos Danser med Drenge]
* [http://dmd.dk/historie/tose1.htm Tøsedrengene]
* [https://www.facebook.com/pakhus01/ Pakhus 1]
* [http://dengulenegl.dk/ Den Gule Negl]
* [http://dengulenegl.dk/blog/ Klaus K blog]