Anne Vig

dansk journalist
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Anne Vig (født 3. juni 1972 i Roskilde) er en dansk journalist.

Anne Vig
Født 3. juni 1972 (51 år)
Roskilde, Danmark Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Journalist Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Anne Vig blev optaget på filmvidenskabKøbenhavns Universitet i 1993. Hun blev senere optaget på Danmarks Radios talenthold som radiovært på undomsprogrammet P4 i P1, hvor hun også var vært på musikprogrammet Det Elektriske Barometer. I 1998 flyttede hun til det tidligere TV-Byen og var en årrække vært på ungdomsprogrammet Supergeil på DR1. Hun blev senere tilknyttet DR2, blandt andet som vært på det eksperimenterende ungdomsprogram Plan B. I flere sæsoner var hun udgående reportervært på tv-programmet Sporløs på DR1. Hun var i 2002 med til at etablere P3 Nyheder under Radioavisen og var i en årrække vært samme sted.

Siden 2006 har hun været ansat hos TV 2, først som politisk reporter på TV 2's Christiansborg-redaktion, senere som redaktionsleder samme sted. Hun har siden 2012 været studievært på TV 2 News og er fast vært på det politiske magasin Tirsdagsanalysen med de politiske kommentatorer Peter Mogensen og Michael Kristiansen.

Eksterne henvisninger redigér

 Spire
Denne journalistbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 
 Artiklen om Anne Vig kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.