Puglist skælder altid lige ud over min deltagelse. Dette er bare en udstødelse.

Danmark er for nogle mennesker et asocialt land, hvor magthaverne har retten til at lave udstødelse. Mine erfaringer med psykiatrien er som udstødt borger. Jeg kan ikke komme til orde i medierne.

I 2020 kan alle bøger samles i een bog. "You might experience a scientific breakthrough. Who knows? When you go in, there's no going out."

Grundvidenskaben kan filtreres. Maxwell, Einstein, Bohr, Dirac kan sort-listes.

Nu har Puglist fjernet min påståede konklusion på underkastet, statsgaranterede medicinske, kliniske tvangs-eksperimenter i Danmark. Wikipedia er ikke et 'open-source' videnskabeligt tilbud eller produkt? Han har beklaget, at jeg "føler" mig udstødt Jeg (hvem) kan ikke her implementere høje idealer om ytringsfrihed. Det er ikke Wikipedias skyld. Men de lægelige journaler på den digitale sundhedsplatform kan ikke ændres af borgerne. Jeg bliver ustandseligt udsat for umyndiggørelse fra myndighederne. Siden 2014 har Danmark forringet omstændighederne på trods af et nyt FN-charter om menneskerettigheder i psykiatrien. Undskyld mig! Men da jeg ikke kan bidrage her, mangler jeg lige at slette denne 'kontaktannonce' eller login. Men hér kan man dog se, hvad pressen, medierne og aviserne ikke trykker.