Bruger:NisJørgensen/sandkasse/Sletteskabeloner

Sletteskabeloner redigér

Jeg har kigget lidt på ændringer i sletteskabelonerne, ifm diskussionen om hurtigsletning. Hvis der er opbakning til indførslen af hurtigslet=ja på nogle f skabelonerne, vil jeg foreslå at vi samtidig får rette lidt op på nogle små issues - se nedenfor

En eller flere hurtigsletningskategorier redigér

En del skabeloner med SDBS=ja, samt visse andre (fx {{slet liste}} lægger artiklen i en underkategori til Kategori:Sletningsforslag. Jeg vil foreslå, at |hurtigslet=ja IKKE lægger artikler i underkategorier til Kategori:Sider der er foreslået slettet hurtigt, men i stedet direkte i kategorien selv. Hele ideen med hurtigsletning er, at skabelonen kun bør ligge ganske kort på artiklen - idet en vilkårlig administrator enten bør kunne slette artiklen, eller fjerne hurtigslet (da sletningen åbenbart ikke er åbenlys).

Parameternavn: SDBS eller slet redigér

Vi bruger i øjeblikket |SDBS=ja til at angive at siden bør slettes. Jeg vil gerne foreslå at vi går over til i stedet at bruge |slet=ja - det er mindre kryptisk, og passer med det foreslåede |hurtigslet=ja. For ikke at gøre overgangen for svær, kan vi bibeholde SDBS som alias.

SDBS=ja => hurtigslet/underkategori redigér

Et par eksisterende slettekategorier lægger allerede artikler i underkategorier til Kategori:Sider der er foreslået slettet hurtigt. Det drejer sig om {{copyvio}}, som gør det automatisk, og {{tætpå}}, som gør det hvis der tilføjes "SDBS=ja" (!). Mit forslag vil være, at disse får samme behandling som de øvrige - dvs at "SDBS=ja" (eller "slet=ja") lægger dem i en underkategori til Kategori:Sider der er foreslået slettet, og at det kun er ved angivelse af "hurtigslet=ja" at de lægges i en hurtigslet-kategori.

Ensretning af layout redigér

Der er enkelte skabeloner, der ikke følger samme farvekoder som de øvrige - hvor rød angiver at artiklen foreslås slettet, mens orange er tvivl eller opfordring til omskrivning. Fx Skabelon:Snævert emne og Skabelon:Reklame.