Velkommen til redigér

Hej Klaus, jeg kan se du har været inde og rette i Klaus Hækkerup. Ændringerne er for så vidt ikke så forfærdelige, men du bør vide, at vi på Wikipedia har et princip om, at man ikke skriver om sig selv. Ellers god skrivelyst på alle de andre artikler! --Andreas Müller 16. dec 2010, 10:43 (CET)

Hej Klaus. Også velkommen fra mig. Jeg er bekendt med, at en del politikere og andre kendiser har en uberettiget mistillid til wiki, så jeg opfatter dine rettelser som en anerkendelse af projektet. Da dine rettelser kun er kosmetiske, mener jeg i øvrigt ikke, at det bryder med wikis politikker. Men hvis det støder flere end Andreas kan du f.eks. skrive de oplysninger, du gerne vil have med i artiklen på min diskussionsside, så vil jeg gerne lægge dem ind, for så vidt de overholder wiki-retningslinjerne.Ramloser 16. dec 2010, 10:52 (CET)
Hej Andreas og Ramloser. Tak for jeres velkomst. Jeg kendte ikke til det nævnte princip men ville blot opdatere profilen med nye mærkesager og mit medlemskab af Landskatteretten. Jeg kan se, at jeg har skrevet min hjemmesideadresse forkert. Vil du/I rette den til http://www.haekkerup.dk? På forhånd tak.