Jeg kan i øvrigt se at denne profil har været aktiv siden 10. juli, og kun har haft 7(!) redigeringer. Speciel:Bidrag/Peter Lee MVH. --Pusleogpixi 16. jul 2009, 20:19 (CEST)

Den holdning er du da velkommen til at have, men jeg sletter nu siden, når jeg mener den tekst der er på den har opfyldt sit formål. Og kald du mig bare nybegynder, hvis du vil, men jeg har været på Wikipedia siden 2005, dog mest på den engelske. Men jeg kan ikke lige se, hvad relevans det har til noget som helst. Peter Lee 16. jul 2009, 20:49 (CEST)
Nu har jeg genindsat den igen igen. Den er også til så andre kan se at du har haft muligheden for at sætte dig ind i systemet her. Hvilket det ikke helt ser ud som om endnu. Slet den venligst ikke igen. MVH. --Pusleogpixi 16. jul 2009, 20:54 (CEST)
Med dig som sysop hængende mig i nakken på den måde, kan min involvering i den danske Wikipedia da blive ekstremt kort. Vis mig venligst, hvor der står, at man ikke må slette sin diskussionsside. Eller hold op med at spille diktator, det er ikke ligefrem indbydende, tværtimod. Nu har jeg igen slettet den, lad venligst være med at genindsætte den. Peter Lee 16. jul 2009, 20:57 (CEST)
Du kigger bare på første linie her. Wikipedia:Wikikette#Arkiv.C3.A9r - slet ikke MVH. --Pusleogpixi 16. jul 2009, 21:07 (CEST)
Ja, her er vi så dybt uenige. Det kan ikke på nogen måde læses som en officiel politik der SKAL følges. Derimod har jeg læst en masse anbefalinger, bør og det ses helst osv. på Skribentforsiden og links derfra angående politik her på den danske wikipedia. Så jeg er uenig med dig, og sålænge der ikke står, at man SKAL følge disse råd og vejledninger, og sålænge de står som anbefalinger, ser helst og bør osv., så følger jeg min egen overbevisning som har virket fint også på den engelske version i de sidste 4 år. Og så mener jeg ellers, at den diskussion er død og afsluttet, indtil der evt. kommer en ny politk på området der som jeg nævner siger SKAL og ikke bør, ser helst, anbefaler osv. Peter Lee 16. jul 2009, 21:15 (CEST)
Kære Peter!
Jeg forstår ikke umiddelbart dit ønske om at slette velkomsten. Normalt er det brugere, der er blevet blokeret, der har travlt med at skjule sporene.
Men fred være med det. Hvis det er et stort ønske at få fjernet velkomsten, så overlever vi nok også det :-) Men jeg synes nu du skal overveje at kopiere den til Brugerdiskussion:Peter Lee/Arkiv 1. --MGA73 16. jul 2009, 21:19 (CEST)
Jeg siger tak for din venlighed, og nyder så hermed min frihed som individ, også på den danske Wikipedia. Men hvis det kan glæde dig, så skal jeg gerne overveje at arkivere fremover. Peter Lee 16. jul 2009, 21:22 (CEST)
Velbekomme og god fornøjelse :-) --MGA73 16. jul 2009, 21:25 (CEST)