Nogle tips redigér

Hej igen!
Nogle tips:

  • Når du skriver en velkomsthilsen til nye brugere, så skriv eventuelle kommentarer til brugeren i teksten eften {{velkommen}}- eller {{test}}-skabelonen, det er ikke sikkert at den nye bruger læser din redigeringskommentar i hans/hendes diskussionssides historik.
  • Vi har et tjatforum, som er beskrevet her: Hjælp:Chat - direkte link http://webchat.freenode.net/?channels=wikipedia-da
  • Hvis du har mere brug for hjælp til hans/sin, så er du velkommen til at spørge mig om de grammatiske regler.

Mvh. Lars --Madglad (diskussion) 22. mar 2016, 22:10 (CET)

Tak, jeg ante ikke at det var en god idé at skrive noget bagefter, så tak for det, istedet for at jeg begynder at oprette et nyt emne der inde. ;)
Ja, det med at være online på chatten er jeg dårlig til.. Og tak for tilbuddet med grammatikken, den skal jeg nok få brug for. Hilsen Pyrros (diskussion) 22. mar 2016, 22:14 (CET)
Det kan da være en god ide at skrive kommentaren i et nyt afsnit (for registrerede brugere). Så bliver afsnittet med tiden arkiveret af autoarkiver, når/hvis dette slås til. --Madglad (diskussion) 22. mar 2016, 22:47 (CET)
Lars, jeg har faktisk en anmodning til dig. Det handler om at jeg er igang med at lave en artikel om England, hvor hele artiklen fra den engelske Wikipedia skal oversættes til dansk. Så hvis du har lyst må du gerne se på den når jeg selv har kigget den igennem, da du jo har et meget skarpt øje for grammatik, retskrivning og generelt bare dansk. Tak på forhånd, hilsen Pyrros (diskussion) 24. mar 2016, 00:23 (CET)
Du kan jo skrive her, når du er færdig, men jeg har da allerede et par tips:
  • Oversæt to-tre sætninger ad gangen. Læs dem, læn dig tilbage og formuler dem på dansk, skriv ned, tjek din tekst mod originalen for at se om du har fået det hele med. Sådan får man et mere flydende sprog ved oversættelse.
  • Ordet "which" skal ikke nødvendigvis oversættes "hvilket", nogle gange er det naturligt med fx "som", hvis ikke ordet allerede er forsvundet pga. ovenstående omformulering.
Giv lyd, nå du vil have set på noget selv, ellers vil jeg også selv holde lidt øje.
--Madglad (diskussion) 24. mar 2016, 08:59 (CET)
Nu skulle den meget gerne være klar til at blive synet af dig. Mvh. Sebastian (Pyrros) (diskussion, bidrag) 24. mar 2016, 18:10 (CET)
Jeg synes at det ser fint ud. Jeg har bare tjekket sproget. Men du skal vel sammenflette den med den eksisterende, eller er alle de eksisterende oplysninger indeholdt i din oversættelse? (Jeg har ikke set så meget på den nuveærende England-artikel). --Madglad (diskussion) 27. mar 2016, 23:22 (CEST)
Ja, den skal sammenflettes med den nuværende England-artikel, men først når jeg har fået oversat den hele. Ligenu kan jeg ikke lave mere på den, da ContentTranslation har lavet koks i det hele. Desværre. Og tak for du lige har set den igennem. Mvh. Sebastian (Pyrros) Diskussion   Bidrag   E-mail 27. mar 2016, 23:30 (CEST)

Flynn-effekten redigér

Hej Sebastian! Hvis du stadig kan lide at oversætte fra engelsk er her en artikel, der trænger kraftigt til forbedring ved oversættelse fra en-wiki: Flynn-effekten - hvis emnet interesserer dig. Mvh. Lars --Madglad (diskussion) 3. apr 2016, 11:52 (CEST)

Jo, det vil jeg skam gerne. Men husk på at det snart er eksamenstid, så jeg ved ikke hvor lang tid det vil tage. Pyrros (diskussion) 3. apr 2016, 17:52 (CEST)
Tilbage til brugersiden for »Pyrros/Arkiv 7«.