Når du nu ikke har dansk som modersmål, eller i det mindste ikke ved hvad retskrivning på dansk er, bør du holde fingrene fra skabelonen {{sprog}}, som jeg nu to gange har sat på artiklen Odderøya. Hvis du ikke kan se at sproget i hvert fald ikke er korrekt dansk, er du vist ikke istand til at vurdere om skabelonen skal være der. Det er ikke i overensstemmelse med normerene på dansk wikipedia, at fjerne skabelonert indsat af andre brugere uden over hovedet at have forsøgt at rette fejlene i artiklen. Jeg indsætter skabelonen igen, og forventer at du lader den blive. Den er en markering til andre brugere om evt. at rette sproget, og placerer artiklen i en kategori for artikler med sprogproblemer. Hvis du igen fjerner skabelonen, må jeg henvende mig til en administrator, der kan sikre at du ikke gør det igen! mvh Per (PerV) (diskussion) 29. dec 2015, 20:02 (CET)

"Den er en markering til andre brugere om evt. at rette sproget". Du kan gøre det selv. Du er dansk. "Du igen fjerner skabelonen". Du bør gøre det, efter at sproget er korrigeret. Kunne det være så svært? mvh Tirsdagen) (diskussion) 29. dec 2015, 20:21 (CET)
Til din orientering får du her én linje fra artiklen: "Det har været flere fæstningsværk på øen til forskellige tidspunkter. For et stykke tid var den nordlige del af øen karantænestation med et lazaret for pestsyge." De rødt markerede ord er fejlene i bare dén ene linje. Samtidigt er linjen dårligt dansk, og burde omformuleres. Jeg vil med lethed kunne gå artiklen igennem for at gøre mindst tre ord pr. linje røde. Det er bare ikke godt nok dansk, derfor satte jeg {{sprog}} på artiklen. Men hvis du kan fjertne alle de røde ord, og iøvrigt skrive den om til dansk, er du velkommen til at fjerne skabelonen.
Om jeg skal rette denne eller hin artikel er ikke op til dig at bestemme. Da-wiki er ikke et sprogkursus i dansk, og jeg gider ikke bruge min tid på at rette diverse ubehjælpelige forsøg på at skrive på dansk. Men det er altså stadig et brud på normerne på dansk wikipedia at fjerne skabeloner andre brugere har indsat, uden at have rettet fejlene. At fortsætte med det kan resultere i blokering. mvh Per (PerV) (diskussion) 29. dec 2015, 20:32 (CET)
Ja, fortsætter du, så har du løst problemet. Du burde være velkvalificeret. Da kan skabelonen også fjernes. Du er sikkert "istand til at vurdere om skabelonen skal være der", uden at blande ind nogen administrator. En win-win situation. Du "gider ikke bruge din tid på at rette diverse ubehjælpelige forsøg på at skrive på dansk", kun diskutere med mig. mvh Tirsdagen) (diskussion) 29. dec 2015, 20:56 (CET)