Der er siden i går forsvundet en hel del tekst fra denne artikel med begrundelse fra Bruger:Bobby om "redigering af egen tekst". Eftersom teksten også er redigeret af anden bruger (undertegnede), anser jeg sletningen af teksten som en anelse ubetænksom. Begrebet "egen tekst" er vist ikke relevant på wikipedia, som gerne skulle være åben for bidrag fra alle. MVH Hede2000 4. okt 2005 kl. 11:04 (CEST)

Jeg er ganske enig, og det samme er sket med mange andre artikler. Artiklen Gila River var også skåret ned til en enkelt sætning. Her oversatte jeg så istedet en del af den engelske artikel; men den blev kort efter igen slettet med samme begrundelse. Den går altså ikke. --Lars Helbo 4. okt 2005 kl. 11:13 (CEST)


Teksten samt tilladelsen at bruge teksten fra min bog "I bil igennem Arizona" er fjernet. Mvh Bobby

Hej Bobby. Før du havde gemt uddraget af din tekst i denne artikel, så ville det have været godt om du havde læst de meget simple vilkår under redigeringsvinduet:
  • Bemærk at alle bidrag til Wikipedia er at betragte som udgivet under GNU Free Documentation License (se Wikipedia:Ophavsret for flere oplysninger).
  • Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her.
  • Du lover os også, at du selv har forfattet teksten, kopieret den fra en public domain-kilde eller tilsvarende fri kilde.
--Anjoe (Anders) 4. okt 2005 kl. 11:32 (CEST)
Jamen Bobby var bekendt med betingelserne. I går spurgte jeg direkte, om han var indforstået med at andre kunne finde på at redigere i teksten. Han svarede, at han var indforstået med det (men han håbede, at det ikke ville ske). Jeg forstår nu, at Bobby havde andre forventninger; men jeg mener ikke, den holder. Han var bekendt med betingelserne, og vi er nogle, som allerede har brugt en del tid på at redigere i teksterne. Så kan man ikke bare fjerne det hele igen --Lars Helbo 4. okt 2005 kl. 11:43 (CEST)
Det er vist korrekt Lars. Udfra diskussion:Yuma er det svært at forstå det som om, at han ikke var klar over vores licens. Det ser desuden ud til at han også har gjort nummeret med Grand Canyon, og dermed også har spildt Malenes tid (se [1]). --Anjoe (Anders) 4. okt 2005 kl. 11:56 (CEST)
Eftersom teksten er blevet lagt her under GFDL af tekstens forfatter, som tydeligvis var bevidst om betingelserne, ser jeg ingen grund til, at vi ikke bare kan gendanne teksterne, hvis det ikke allerede er sket.--Heelgrasper 4. okt 2005 kl. 21:58 (CEST)
Enig. Og hvis han bliver ved med at slette folks bidrag, er det hærværk, hvilket bør betyde, han bliver smidt af i en kortere eller længere periode. --Twid 4. okt 2005 kl. 22:03 (CEST)
Også enig. Man kan så naturligvis overveje, om teksterne er velegnede til et leksikon. Det er jo mere en rejsefører. Man kan også overveje, om det er balladen værd, men det er jo en helt anden sag --Lars Helbo 4. okt 2005 kl. 22:47 (CEST)


Hej alle!

"Ingen panik på Titanic, der er vand nok til alle!" :)

Tilladelsen at bruge teksten fra min bog "I bil igennem Arizona" er sat ind igen.

Vær lidt tålmodige og HUSK at jeg er ny her og jeg er ved at lave det om. Det tager lidt tid, men det kommer.

Hilsen til alle Bobby

Dødt weblink redigér

Efter gentagne automatiske botbesøg kunne de nedenstående links ikke nås. Check venligst om de virkelig er nede og ret dem i så fald.

--Broadbot 12. feb 2007 kl. 20:27 (CET)

Linket er fjernet - jeg skal finde den nye.--Bobby 12. feb 2007 kl. 21:20 (CET)

Tilbage til siden »Arizona«.