Diskussion:COVID-19

Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har oversat grafikken til dansk, men jeg ved ikke, hvordan jeg oploader den og erstatter

@Jammerbugt:Ude i søjlen til venstre er der på artikelsiden et punkt der hedder "Wikimedia Commons". Klikker du på den og derefter "upload media" under titelbilledet i boksen til højre, så kommer din grafik det rigtige sted hen. Alternativt kan du klikke på punktet "Læg en fil op". --Hjart (diskussion) 12. mar 2020, 15:16 (CET)
Tak for svar, Hjart. Jeg har uploadet nu men kan så ikke hitte ud af at erstatte billedet med den oversatte verison, som findes på
Symptomer på Coronavirus / Covid-19
Ok, det har jeg så fikset. Uden lidt teknisk indsigt er det er heller ikke lige til at gennemskue hvordan originalgrafikken vises i artiklen ;-). Husk i øvrigt gerne at signere dine kommentarer (klik på 3. symbol i værktøjsbjælken ovenfor) --Hjart (diskussion) 12. mar 2020, 19:21 (CET)

Klorokin redigér

Jeg har slettet dette afsnit:

WHO har udpeget 10 lande til at lave forsøg, heraf har Bahrain nu fundet gode resultater af Klorokin. [1] I Frankrig har Direktør Didier Raoult ved universitet hospitalet i Marseille fundet gode resultater. [2] Flere store medicin firmaer har doneret mange millioner klorokin tabletter til USA. [3]

Kilderne er løse. Der var ingen ordentlige videnskabelige forsøg refereret. — Fnielsen (diskussion) 1. apr 2020, 10:05 (CEST)

@Ole Lund Christensen: Jeg har slettet det sætninger. Henvisningen til Raoult underbygger ikke påstanden. Det er blot en kommentar. Det rapporterer ikke et klinisk forsøg. — Fnielsen (diskussion) 16. apr 2020, 22:03 (CEST)

Great Barrington Declaration redigér

Artikkelen har ingen lenke til Great Barrington Declaration [1]. Her er en skandinavisk lenke, (avisen Aftenposten).

Bør artikkelen nevne GBD? 89.8.141.111 28. okt 2020, 12:21 (CET)

  1. ^ https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2020/03/bahrain-claim-success-anti-malarial-drug-coronavirus.html
  2. ^ https://www.france24.com/en/20200320-will-an-old-malaria-drug-help-fight-the-coronavirus
  3. ^ https://www.thepharmaletter.com/article/novartis-and-bayer-latest-to-donate-chloroquine-for-covid-19
Tilbage til siden »COVID-19«.