Diskussion:Carl Friedrich Gauss

Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvordan kan det være, at når man er under den danske wiki er den engelske version af denne artikel markeret med en stjerne (=fremragende), mens når man er på den tyske version af artiklen, står der ikke engang et grønt plus ud for engelsk? (Skrev 87.60.71.120 (diskussion • bidrag) 16. dec 2008, 15:45. Husk at signere dine indlæg.)

Den engelske artikel har tidligere været markeret som fremragende, men har mistet den status. Det var ikke slået igennem her på dansk Wikipedia, men er rettet nu. --Sir48 (Thyge) 16. dec 2008, 15:55 (CET)

Omregning forkert redigér

1 T = 10000 gauss

(Skrev 78.157.102.4 (diskussion • bidrag) 18. okt 2011, 11:26‎ . Husk at signere dine indlæg.)

Tak for det. Er nu rettet. --Sir48 (Thyge) 18. okt 2011, 17:18 (CEST)

Tilbage til siden »Carl Friedrich Gauss«.