Diskussion:Ebbe Hamerik

Seneste indlæg: for 1 år siden af MGA73 i emnet Forlis eller grundstødning
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Forlis eller grundstødning redigér

  Der er en e-mail vedrørende denne artikel arkiveret i Wikimedias Volunteer Response Team-system.
Sagen drejer sig om: Forlis er ikke korrekt
Link til mail (VRT-konto kræves)

Vi har fået en mail, som siger, at skibet ikke forliste, idet vedkommendes forældre, som er erfarne sejlere så skibet stå på grund uskadt.

Kilderne i artiklen er ikke længere tilgængelige online, så jeg kan ikke slå oplysningerne efter. Ordet forlis betyder sunket eller ødelagt. Hvis skibet blot stødte på grund, så er ordet "grundstødt" bedre.

Jeg har ikke rettet noget i mangel af skriftlige kilder. Måske skibet (“Stout”) stadig findes? I så fald kan vi jo konkludere, at det ikke er ødelagt. Mon nogen ved hvordan man tjekker det? MGA73 (diskussion) 26. mar. 2023, 16:19 (CEST)Svar

Jeg fandt https://www.sbib.dk/files/bibliotek/statistik/1951.pdf (side 74) som omtaler det som en stranding. Jeg retter derfor artiklen. --MGA73 (diskussion) 26. mar. 2023, 16:23 (CEST)Svar
Tilbage til siden »Ebbe Hamerik«.