Diskussion:Ergoterapeut

Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Historisk bygger dansk ergoterapi på en videreudvikling af uddannelsen som håndterapiassistent, som var en fjorten dages uddannelse. Den havde til formål at give håndarbejdslærer en større viden, som de kunne bruge i arbejdet med at aktivere overklassens finere damer

Er dette alvorligt ment, eller er det en spøg? Google kender ikke andre sider med det underlige håndterapiassistent. -- Sebastjan 21. sep. 2005 kl. 14:15 (CEST)

Stop venligst vandalisering/hærværk af artiklen, tak! redigér

Bruger:TBi (Speciel:Bidrag/TBi) / Bruger:80.63.7.2 (Speciel:Bidrag/80.63.7.2) har i flere omgange udøvet vandalisering/hærværk af artiklen Ergoterapeut ved uberettiget at slette store dele af artiklen – se [1] [2] [3] [4]

På sin diskussionsside skriver Bruger:TBi, at han "arbejder med professionsudvikling i Ergoterapeutforeningen" og mener, "at det der står i Wikipedia under ergoterapeut er pinligt forældet", "er et meget misvisende indhold" ... "og i øvrigt ikke i overensstemmelse med gældende autorisationslovgivning".

Bruger:TBi bedes venligst anføre, hvilke oplysninger i artiklen Ergoterapeut, som er "pinligt forældede", "misvisende" og "ikke i overensstemmelse med gældende autorisationslovgivning".

At have et afsnit stående om professionens udvikling gennem årene er på ingen måde "et misvisende indhold". Artiklen er netop i overensstemmelse med gældende autorisationslovgivning, idet der i artiklen nævnes, at betegnelserne beskæftigelsesterapeut og terapiassistent er tidligere betegnelser, som ikke anvendes længere – hvilket også klart fremgår af artiklen Terapiassistent. Man kan ikke bare slette det historiske forløb – inkl. de forskellige professionsbetegnelser og uddannelsesforløb – fra 1933 og frem til i dag. Det er vandalisering/hærværk. --WikibrugerDu kan skrive til mig her... 31. jan 2008, 08:09 (CET)

Ligeledes sletter man heller ikke bare den tidligere betegnelse for ergoterapi (beskæftigelsesterapi) i artiklen Ergoterapi, som Bruger:TBi har gjort her. Det er også vandalisering/hærværk. --WikibrugerDu kan skrive til mig her... 31. jan 2008, 15:00 (CET)
Tilbage til siden »Ergoterapeut«.