Diskussion:Erik Spandmand

Denne side er blevet forslået slettet, og det ser jeg ingen grund til. Videoen dette individ optræder i har opnået kultstatus gennem det sidste års tid den har kørt på nettet. Jeg ønsker derfor en argumentation for denne begrundelse af nonscens - DJ PhilZz

Måske skyldes det, at jeg har en svaghed for de mennesker, der skiller sig lidt ud fra mængden, og går sine egne veje, men jeg synes også, at artiklen om Erik Spandmand bør bevares. Vi har brug for den slags artikler for ikke at blive alt for højrøvede og akademiske i Wikipedia, og vi har jo også en artikel om Otto Sigvaldi, så Spandmand har vel også sin berettigelse. - apw 28. nov 2007, 23:57 (CET)
Jeg mener så der skal lidt mere til en én video på Youtube før man har notabilitet! --Broadbeer, Thomas 11. feb 2008, 22:32 (CET)

Sletningsforslag: Erik Spandmand

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Det eneste manden har gjort er at optræde i en video på Youtube, hvilket kan siges om rigtig mange mennesker bare i Danmark. Dette mener jeg ikke i sig selv kan retfærdiggøre en artikel. --Broadbeer, Thomas 11. feb 2008, 22:38 (CET)

Slettet. --Broadbeer, Thomas 12. feb 2008, 22:39 (CET)

Tilbage til siden »Erik Spandmand«.