Diskussion:Erton Fejzullahu

Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Vedr. manglende notabilitet redigér

Jeg kan ikke finde nogen dokumentation for at han overhovedet har spillet nogen officielle kampe på seniorplan (endnu)? --Froztbyte 6. jan 2008, 17:26 (CET)

Han har fået kampe i 2. division øst for FCK/KB - desuden har han lige været udlejet til Mjällby i den svenske supperrettan (1. division) Udover det, har han spillet serie 4 for Högadals i sverige. Dokumentation må kunne findes på Kb's hjemmeside og hos hans øvrige klubber.
Hvorfor skal dette overhovedet dokumenteres; knægten er 19 år.(Skrev 83.88.92.186 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Indtil denne redigering fremgik det ikke af artiklen, at han havde spillet nogen professionelle kampe, hvilket må betragtes som et minimumskrav for en fodboldspiller for at være encyklopædisk relevant. Endvidere stod nul turneringskampe over hele linjen i hans profil på fck.dk (pr. 6. januar 2008). Det er på baggrund af den nævnte redigering og en yderligere bekræftelse via artiklen: Fejzullahus FCK-fremtid afklares i dag (Lagt online: 07.01.2008 07:30) at jeg har fjernet sletningsanmodningen. Det at "knægten er 19 år" og/eller at en ungseniorspiller har en professionel kontrakt gør ham encyklopædisk relevant.
At indkludere dokumentation er enormt vigtigt for artiklens troværdighed jævnfør Wikipedia:Kildeangivelser og en:Wikipedia:Verifiability, da enhver læser således kan verificere artiklens indhold. Ovennævnte artikel fra bold.dk (troværdig kilde) vil være at betragte som dokumentation. Artiklen om Michael Schäfer er et eksempel på en objektiv skrevet og veldokumenteret Wikipedia-artikel.--Froztbyte 8. jan 2008, 08:16 (CET)

Sletning redigér

Hvorfor er denne artikel foreslået slettet? - Mark Jensen 7. jan 2008, 18:31 (CET)

Tilbage til siden »Erton Fejzullahu«.