Diskussion:Farming Simulator

Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sletningsforslag: Farming Simulator

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Bruger:Rmir2 har markeret artiklen Farming Simulator med {{notabilitet}}, samt {{reklame}}. --Trade 26. jan 2012, 09:25 (CET)

  •   Behold - Jeg forstår til en vis grad betænkelighederne, men som jeg forstår det, er det en ualmindeligt ihærdig fan af spillet, der stort set alene skriver på artiklen. Han har lidt svært ved neutraliteten i almindelighed, men jeg mener ikke, at det er nok til at slette artiklen, der jo også har pendanter på de- og nl-wiki. --Arne (Amjaabc) 26. jan 2012, 12:44 (CET)
  •   Behold -Er ikke kontoversielt; er vel lige så relevant som så mange andre computerspil, så hvorfor ikke? (Skrev Nico (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  •   Slet - Jeg synes fortsat, at artiklen ligner reklame alt for meget. Og jeg tror, at vi kan drukne i artikler om spil til computere.--Rmir2 27. jan 2012, 17:38 (CET)
      Kommentar - Så må vi vel opstille nogle kriterier for de spil, der kan tillades. --Arne (Amjaabc) 27. jan 2012, 22:51 (CET)
    Racerbiler frem for traktorer? ;-) - Nico 27. jan 2012, 23:06 (CET)
  •   Behold - Som artiklen står lige p.t., synes jeg ikke den er så {{reklame}}-præget. Der er stadigvæk plads til forbedringer, men den er i min optik ikke på et niveau, hvor det berettiger en sletning. På tilsvarende vis, mener jeg nu nok at notabiliteten er i orden: Vi har Train Simulator, Flight Simulator, Cycling Simulator, Airport Simulator, Bus Simulator og masser af andre, så hvorfor ikke en Farming Simulator. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 31. jan 2012, 09:12 (CET)
 Konklusion:
Ikke konsensus for sletning. Pugilist 4. feb 2012, 16:42 (CET)
Tilbage til siden »Farming Simulator«.