Diskussion:Ghita Nørby

Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Bør "Matador" ikke rettes fra film til TV-serie?

Tak for den hurtige reaktion. Jeg er meget imponeret.

Jeg har netop tilføjet filmen Baronessen fra benzintanken (1960), men jeg indrømmer, at det ikke ser særligt pænt ud. Jeg er endnu ikke teknisk anlagt, men håber, at det bliver rettet automatisk.

Hej, jeg rettede det forrige problem og formateringen ved "Baronessen fra benzintanken". På et eller andet tidspunkt vil det være rart med den komplette filmografi, men den er så lang, at det må komme med tiden. --Maitch 3. jun 2005 kl. 18:17 (CEST)

Er der dog ingen, der er klar over, at Ghita Nørby har spillet en lang række roller på DKT? Oplysningen bør snarere dokumenteres end slettes. Lix

Tilbage til siden »Ghita Nørby«.