Diskussion:Graduate.dk

Seneste indlæg: for 1 år siden af Toxophilus i emnet Notabilitet
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Notabilitet redigér

Hej @Toxophilus,

Jeg har lige lavet lidt research på graduate.dk, og det lader til blot at være et ekstra domæne, der linker til studienet.dk[1]. Domænet er ejet af Better Students Aps[2], der driver studienet.dk[3].

Jeg foreslår blot at omdirigere denne side til studienet.dk, der i mine øjne er notabel. Jeg kender det i hvert fald som vidt brugt og diskuteret fra min gymnasietid. Kefr4000 (diskussion) 9. maj 2022, 17:46 (CEST)Svar

Det er fint, hvis det skrives ind i artiklen om studienet med de kilder, som du har fundet. Mvh. Toxophilus (diskussion) 9. maj 2022, 19:59 (CEST)Svar
  1. ^ http://www.graduate.dk
  2. ^ se https://www.dk-hostmaster.dk/da/find-domaenenavn
  3. ^ https://www.studienet.dk/info
Tilbage til siden »Graduate.dk«.