Diskussion:Højhuse i Århus

Seneste indlæg: for 14 år siden af EPO

Sletningsforslag: Højhuse i Århus

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Fra pågældende sides diskussion: "Jeg har integreret indholdet i denne artikel under Århus, ligesom København har sin egen liste over højeste bygninger. Denne side kan derfor slettes. Asbjoern 1. feb 2010, 03:35 (CET)" Jeg er også selv skaberen af artiklen. Asbjoern 9. apr 2010, 11:08 (CEST)

  • Slet - Som foreslået ovenfor. --Pugilist 9. apr 2010, 11:09 (CEST)
  • Slet - Ok for mig. --Arne (Amjaabc) 9. apr 2010, 14:46 (CEST)
  • Slet - Der er (endnu) ikke kød nok på emnet til en selvstændig artikel. Måske bliver det anderledes om ti år, når flere høje bygninger er opført. --Hubertus 9. apr 2010, 15:19 (CEST)
  • Slet --Villy Fink Isaksen 9. apr 2010, 17:05 (CEST)
  • Slet - Bør helt klart ligge under Århus og ikke som selvstændig artikel, medmindre denne er yderst omfattende. --nik have
  • Behold, men lav det til et link ala "#REDIRECT [[Århus#Højhuspolitik]]" og skriv udkommenteret i Århus i pågældende afsnit at der er et redirect og hvis titlen ændres skal redirectet også ændres Mvh -- Christian75 17. apr 2010, 17:41 (CEST)
Konklusion:
Artiklen gøres til en omdirigering --|EPO| COM: 15. maj 2010, 21:01 (CEST)Svar

Indsigelse imod sletning

redigér

Jeg har nu engang oprettet denne artikel om højhusudviklingen i Århus by, da der er mange projekter under udvikling i de kommende år. København har et underafsnit under sin artikel med en liste over byens højeste bygninger, hvorimod London på den engelske Wikipedia har sin egen artikel over byens højeste bygninger. Principielt har jeg svært ved at sondre mellem, hvorfor London er berettiget til en selvstændig artikel, hvorimod Århus er ikke. Selve indholdet er relevant men det kan diskuteres, hvorvidt artiklen ikke blot skal integreres i artiklen om Århus ligesom ved København. Dette er muligt men derimod helt at slette indholdet fra Wikipedia under argumentet, at der er en almen artikel om højhusudviklingen i Danmark, mener jeg ikke er korrekt. Artiklen er ikke et duplikat men et uddybende supplement til højhusudviklingen i Danmark, herunder Århus.

Det er selvfølgelig ikke relevant at oprette en artikel om højhuse i Skagen, men Århus har sammen med København gjort sig opmærksom ved ikke blot at have højhuse men også at have flere højhusprojekter under udvikling. Derfor er indholdet efter min mening relevant for den generelle danske befolkning.

/Asbjoern

Sletteforslaget ser ud til at være sat på med den begrundelse at der allerede er en liste i Højhus og at det derfor er overflødig med separat artikel om Århus. Knud Winckelmann 31. jan 2010, 01:50 (CET)
Og jeg har derfor ændret det til et sammenskrivningsforslag med artiklen højhus, i det omfang at der er relevant materiale i denne artikel. Knud Winckelmann 31. jan 2010, 01:52 (CET)

Jeg har integreret indholdet i denne artikel under Århus, ligesom København har sin egen liste over højeste bygninger. Denne side kan derfor slettes. Asbjoern 1. feb 2010, 03:35 (CET)

Artiklen er ikke neutral

redigér

Endnu en grund til at slette artiklen er, at den - i modsætning til afsnittet om Københavns højhuse - blander eksisterende og ikke-eksisterende bygninger sammen i én liste. Artiklen fremstår derfor som et reklamefremstød for Århus' politik og planer på højhus-området, og som sådan er den ikke neutral. Torben E. 6. apr 2010, 12:47 (CEST)

Listen er opgjort af nuværende og foreslåede bygninger og kan dermed umuligt være et reklamefremstød for Århus, når rent faktisk alle bygningerne har en saglig grund til at være repræsenteret i kraft af, at listen defineres som en opgørelse over nuværende og foreslåede højhuse. Hvorvidt det er hensigtsmæssigt at lave en samlet liste med både nuværende og foreslåede højhuse kan med god grund argumenteres imod, da der eksisterer for stor usikkerhed om foreslåede højhuses fremtid. Det var ikke noget, jeg havde tænkt på det tidspunkt, jeg skrev artiklen, og hvilket også er årsagen til, at jeg har slettet de foreslåede højhuse, da jeg integrerede listen med Århus-artiklen. Min hensigt har ikke været at "brande" eller fremme Århus som højhusby, men det er sådan set også underordnet, da vi er fuldstændig enige om konklusionen, som er at artiklen burde slettes. Jo før, jo bedre, da siden er fuldstændig overflødig nu. Asbjoern 9. apr 2010, 10:59 (CEST)
Tilbage til siden »Højhuse i Århus«.