Diskussion:H.P. Hanssen

Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har tilføjet et billede. Jeg kunne desværre ikke finde et ordentigt fotografi i ordentlig kvalitet, så hvis nogen falder over sådan ét, så skift det endelig ud. --dllu 2. apr 2007 kl. 13:58 (CEST)

Det vedrører godt nok Commons, men du bør argumentere på billedets side på Commons for, at den pågældende licens gælder. Altså at maleren, som har udført billedet, har været død i mindst 70 år. For nuværende står der intet om, hvem kunstneren er, så før eller siden er der nogen på Commons, der vil brokke sig og så bliver det slettet efter et stykke tid. Så du kan lige så godt få anført kunstnerens navn og dødsår. --Heelgrasper 2. apr 2007 kl. 22:57 (CEST)
Fil:Hans Peter Hansen (S).jpg
Dette billede var i artiklen om Hans Peter Hansen (minister), men som nævnt på sidens diskussion, hører det til her i stedet - helst under et mere retvisende navn. --Palnatoke 12. aug 2007, 16:17 (CEST)

Det nye er et foto af H.P.Hanssen. Jeg er meget langt ude i familie med H.P.Hanssen fra Nørremølle. NB! efternavnet er Hanssen. Det drejer sig om et gammelt foto. Jeg har desværre ikke et foto i bedre kvalitet, men fotoet bør tiføjes.

M.v.h. Bjørnen

Tilbage til siden »H.P. Hanssen«.