Diskussion:Henning Tjørnehøj

Om litteraturlister redigér

Bør det ikke kun være en bogs titel, udgivelsesår- og sted der optræder i en litteraturliste? I denne forekommer det mig, at der indsniger sig POV i de efterfølgende uddybende bemærkninger til hver enkelt titel. --KryhlMJ 19. apr 2008, 09:02 (CEST)

Uanset hvad svaret er på dit spørgsmål, skal listen rettes så det kun er titlen der er i kursiv og ikke de efterfølgnede bemærkninger. -- Mvh PHansen 19. apr 2008, 10:00 (CEST)
Hvis kommentarerne skal blive er jeg enig i, at de ikke skal være i kursiv. Men jeg mener ikke at der bør optræde subjektive kommentarer, heller ikke selv om det i dette tilfælde er i litteraturlisten.--KryhlMJ 19. apr 2008, 11:44 (CEST)
Jeg har indsat POV-skabelon indtil der er opnået enighed om problemet om bemærkningerne til litteraturlisten.(Skrev KryhlMJ (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Der er ingen uenighed - hvis de enkelte værker skal beskrives, skal det ske neutralt, men beskrivelserne er ikke et centralt behov. --Palnatoke 21. apr 2008, 10:12 (CEST)
Tilbage til siden »Henning Tjørnehøj«.