Diskussion:Historien om Danmark

Artiklen Historien om Danmark er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Historien om Danmark har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 47, 2019.

Huskeliste for Historien om Danmark: rediger · historik · overvåg · opdater

Senest gennemgået den 7. maj 2019 (4 år og 352 dage siden) af Morten1997. Artiklen er listet i kvalitetsmærkede artikler til eftersyn.

Ranvaiks gyldne skrin redigér

"Ranvaiks gyldne skrin" stammer fra Norge (det kom først til Danmark en gang på 1700-tallet). Det tilhører følgelig "Historien om Norge" - og ikke "Historien om Danmark". Det er svært lite tillitsvekkende - og temmelig frekt - å servere en så grov form for historieforfalskning i en serie som gir seg ut for å være seriøs og "kvalitetssikret" av danske "eksperter". (Skrev 129.240.128.96 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.) 15. feb 2018, 11:24‎

Ophavet for skrinet er underordnet, da Danmark, Norge og Sverige ikke som sådan var selvstændige kongeriger i vikingetiden. I serien er det brugt for at illustreret kunst i vikingetiden, og hvordan de kom vidt omkring, så hvis du vil klage, så vil jeg foreslå, at du retter henvendelse til DR. Toxophilus (diskussion) 15. feb 2018, 11:28 (CET)
Tilbage til siden »Historien om Danmark«.