Diskussion:Kystbanen

Artiklen Kystbanen er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Kystbanen har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 28, 2014.

Huskeliste for Kystbanen: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Burde titlen ikke være Kystbanen? Kystbane er vel egentlig blot et udtryk for en jernbane langs en kystlinie, mens Kystbanen er blevet et egenavn for en bestemt sådan. --Heelgrasper 8. apr 2005 kl. 08:35 (CEST)

Kystbanen i udvidet betydning redigér

Jeg har ikke kunnet finde dækning for nedenstående udsagn og parkerer det indtil videre her på diskussionssiden. --Morten Haagensen (diskussion) 31. dec 2012, 09:56 (CET)

Efter åbningen af Kastrupbanen til lufthavnen i 1998 og Øresundsforbindelsen i 2000 ses begrebet 'Kystbanen' også benyttet i en udvidet betydning omfattende disse jernbanestrækninger.

X31 i Borås redigér

Billedet X31-Boras.JPG i artiklen er taget i Borås øst for Göteborg (60 km fra kysten), og der ses også klipper i baggrunden. Er det ikke lidt misvisende, og ikke særligt representativt for en dansk jernbane strækning? --Hofkas (diskussion) 22. apr 2013, 23:06 (CEST)

Jeg kiggede efter på commons, om der var et billede af ET/X31, der er bedre. Men det mangler vi - Så et bedre billede skal tages først. Og det er et billede af et Øresundstog med den rette bemaling - så det betydere mindre den er taget uden for banen. --Steen Th (diskussion) 22. apr 2013, 23:18 (CEST)
Det er et fint billede, så jeg mener ikke at det nødvendigvis skal slettes. Det er mere at artiklen er udnævnt til Lovende og nomineret til UA, så man skulle måske, i billedeteksten, gøre opmærksom på at det er taget langt væk fra Kystbanen. --Hofkas (diskussion) 22. apr 2013, 23:26 (CEST)
Tilbage til siden »Kystbanen«.