Artiklen Libanon har tidligere været foreslået som kandidat til at blive vist på Wikipedias forside som ugens artikel, men fik ikke nok stemmer til at blive valgt.

Huskeliste for Libanon: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Huskeliste for Libanon: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste


Denne artikel bruger gentagne gange ordet "ulige" i den betydning, det tilsvarende svenske ord "olika" har, nemlig "forskellig". Hvorfor ikke skrive forskellig, når det nu er det, der menes? Ulige betyder altså ikke forskellig på dansk. 87.57.143.170 18. dec 2012, 20:30 (CET)

Tilføjelse flyttet fra artikel:

Vær opmærksom på: Udtrykket "græsk-katolsk" er slang, og dækker ikke over nogen trosretning eller religion! (Skrev 213.237.103.224 (diskussion • bidrag) 16. okt 2021, 15:14‎ . Husk at signere dine indlæg.)
Slut flytning. - Nico (diskussion) 17. okt 2021, 10:06 (CEST)
Tilbage til siden »Libanon«.