Diskussion:Linjebilledet

Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Artiklen handler om Platons filosofi, og er allerede behandlet i: Platon. Artiklen bør slettes!--MortenKristensen 23. feb 2008, 00:42 (CET)

Har lavet en intro og forsøgt at berettige artiklen. Den findes trods alt på andre sprog og vi har allerede de to "tilhørende" lignelser. Du er selvfølgelig velkommen til at sætte skabelonen på igen, hvis du synes det var overilet fjernet. --Sabbe 26. feb 2008, 11:11 (CET)
Men det er bare ikke det Platons begreb hedder på dansk. I Politikens filosofi leksikon bliver lignelsen eller billedet kaldet: Linjebilledet fra Platons Staten. Derfor synes jeg Den delte linje er noget misvisende.--MortenKristensen 26. feb 2008, 18:12 (CET)
Tilbage til siden »Linjebilledet«.