Diskussion:Malou Aamund

Seneste indlæg: for 16 år siden af Palnatoke i emnet Kategori
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kategori redigér

Jeg har overvejet at putte hende i Kategori:Danske politikere fra Ny Alliance. Hun er jo afgjort tilknyttet partiet, men jeg er i tvivl om hvorvidt hun også kan regnes som politiker (se fx http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2007/05/22/033421.htm). Lige nu hælder jeg mest til at lægge hende ind i Ny Alliance-kategorien, men argumenter for og imod er velkomne her. --JGC 29. maj 2007, 09:54 (CEST)Svar

Jeg mener ikke at hun er politiker - i alt fald ikke endnu; hun bør vælges til et eller andet først. Se i øvrigt Kategori:Politisk involverede personer. --Palnatoke 29. maj 2007, 10:58 (CEST)Svar

Der står på TV2s kandidatsider, at hun er født i 1969: http://www.altinget.dk/kandidater/kandidat.asp?id=2183 (Skrev 87.59.198.251 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tilbage til siden »Malou Aamund«.