Diskussion:Meningsmåling

Exit-poll er et engelsk udtryk for en speciel meningsmåling, der fortages efter stemmeafgivelsen. Jeg vil gerne opfordre til at vi får skrevet en overordnet artikel om meningsmålinger, hvor exit-polls så kan udgøre et underafsnit. --Anjoe (Anders) 23. okt 2005 kl. 23:29 (CEST)

Sad faktisk og overvejede, om det ikke kunne/skulle gå ind i stikprøve - er det ikke ved hjælp af disse meningsmålinger i praksis laves? -- /Poul G 23. okt 2005 kl. 23:39 (CEST)
Stikprøve er den helt brede artikel, der kan omhandle alle mulige ting (fx også fødevaremyndigheders kontrolprøver). Meningsmålinger er en politisk interessant artikel, der kunne skrives meget selvstændigt om. --Anjoe (Anders) 23. okt 2005 kl. 23:45 (CEST)
Den engelsk-sprogede artikel, som der henvises til, er egentlig lang nok til at ha' et selvstændigt liv. Men jeg har naturligvis i min dovenskab resumeret den ret kraftigt ned - burde nok ha' stub'bet den. (Kan der i øvrigt refereres direkte til en fremmedsproglig artikel fra et underafsnit?) Hvis vi skal ha' en artikel om meningsmåling skal nogle som ved mere om det end mig lave et forslag til struktur. (Er et valg i øvrigt ikke en meningsmåling?) -- /Poul G 24. okt 2005 kl. 07:54 (CEST)

I kraft af at meningsmåling nu er oprettet og denne side har redirect slettemarkeres denne diskussion. -- /Poul G 24. okt 2005 kl. 09:13 (CEST)

Sletning er da fjollet - overvejelserne her er da gode at få inspiration af. --Palnatoke 24. okt 2005 kl. 10:25 (CEST)
Tilbage til siden »Meningsmåling«.