Diskussion:Mikkel Irminger Sarbo

Kilder for fødsel og uddannelse redigér

@Vandcykel: Hej Vandcykel. Tak for at indsætte oplysninger om fødsel og uddannelsessted, men du vil venligst også indsætte dine kilder. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 19. sep 2021, 15:55 (CEST)

Jeg har foreløbig slettet oplysninger uden kilde. De kan selvfølgelig genindsættes når de kan verificeres. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 19. sep 2021, 19:53 (CEST)
@Vandcykel: Jeg kan se at du på Wikidata har brugt https://radikaldialog.dk/landsformandskandidat-mikkel-irminger-sarbo-besvarer-spoergsmaal-om-lederrollen-visionen-for-partiet-og-organisationskulturen/ som kilde til at Sarbo er født i Gjøl. Det synes jeg ikke holder. Han udtaler på siden "Ja, og så kommer jeg jo fra Gjøl nordvest for Aalborg". Han er opvokset i Gjøl, men det er ikke det samme som også at være født der. Det kan man ikke udlede af citatet. Og så skulle Sarbo have skrevet sin fødselsdag på Facebook ifølge Wikidata. Det er muligt, men i givet fald er oplysningen kun tilgængelig for registrerede brugere. Jeg vil indskrive Facebook-kilden selvom jeg ikke kan læse den, og slette oplysningen om fødested. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 20. sep 2021, 14:28 (CEST)
Tilbage til siden »Mikkel Irminger Sarbo«.