Diskussion:Poul Henningsen

Artiklen Poul Henningsen er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Poul Henningsen er foreslået som kandidat til at blive vist på Wikipedias forside som ugens artikel. Du kan støtte kandidaturet ved at stemme på nomineringssiden.

Huskeliste for Poul Henningsen: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Gentofte Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Gentofte, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Gentofterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel er en del af WikiProjekt Mellemkrigstiden, et forsøg på at forbedre artikler om Mellemkrigstiden på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Angående billede af PH : redigér

Der findes et kendt billede af PH som jeg mener vil være fint :

http://www.louis-poulsen.dk/pressroom/picturesolo.asp?Type=3&ID=7&Lang=da

Jeg har kontaktet firmaet Louis Poulsen som svarer :


Vi bruger billedet i vores markedsføring, og har rettighederne hertil. Det er ok at anvende billedet i forbindelse med beskrivelsen af Poul henningsen i artiklen, men med angivelse af Louis Poulsen.

Med venlig hilsen/best regards Claus Østergaard International Marketing Manager Louis Poulsen Lighting A/S


Vil en sådan tilladelse være tilstrækkelig ?

Venlig hilsen Finn Bo Jørgensen

Nej. Tilladelsen skal udtrykkeligt tillade uindskrænket kopering, redigering og kommerciel brug. Gerne under Creative Commons Navngivelse 2.5 eller en tilsvarende fri licens. Såfremt billedet skal licenseres under en sådan bestemt licens, så skal dette også fremgå udtrykkeligt.
Såfremt de kan tillade ovenstående skal din forespørgsel og deres svar sendes til OTRS, der vil vurdere, om tilladelsen er tilstrækkelig. --|EPO| 4. maj 2007 kl. 12:38 (CEST)
Tilbage til siden »Poul Henningsen«.