Diskussion:Provinsen Rom

Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg vil foreslå, at flytningen af denne artikel fra Rom (provins) til Provinsen Rom annulleres, eftersom samtlige andre artikler om italienske regioner er navngivet på førstnævnte måde, uanset at de ligesom denne artikel har officielle navne som "Provincia di ..." Dermed mener jeg ikke, at C. Thures flytningsbegrundelse i artikel-historikken er gyldig. Nogen der har indvendinger?--Nikolaj 26. jun 2008, 16:16 (CEST)

Jeg mener ikke, at argumentet med, at alle andre artikler har den anden form holder. Navnet på provinsen er nu Provinsen Rom og ikke bare Rom, og jeg ser ingen grund til at kalde artiklen noget forkert. --‎‎‎‎CThure 26. jun 2008, 16:55 (CEST)
Vil det så sige, at du også mener, at det ville være korrekt at flytte f.eks. Belluno (provins) til Provinsen Belluno? Ellers har jeg ret svært ved at se, hvorfor (in casu) Provincia di Belluno blot skal oversættes til "Belluno", mens Provincia di Roma skal oversættes til "Provinsen Rom"?--Nikolaj 26. jun 2008, 23:42 (CEST)
Ja, det mener jeg også. --‎‎‎‎CThure 26. jun 2008, 23:46 (CEST)
PS: Hvis vi kan blive enige, vil jeg gerne flytte de relativt få artikler til de rigtige navne på et tidspunkt. --‎‎‎‎CThure 26. jun 2008, 23:48 (CEST)
Det er fint med mig. Jeg synes bare, vi skal være konsekvente.--Nikolaj 10. jul 2008, 15:30 (CEST)
Tilbage til siden »Provinsen Rom«.