Diskussion:Red Bjørnene

Hvis nogen ønsker ændringer på Red Bjørnene så venligst skriv dem her, og lad en fra partiet verificere dem, så vi undgår visse uheldige episoder med folk der skrev urigtigheder.

efter min mening bør artiklen aht. til NPOV rettes til følgende indhold:
Red Bjørnene er et navn, som er reserveret som partinavn på Indenrigsministeriets liste over godkendte partinavne. Gruppen bagved har deltaget i P3-satireprogrammet Missionærerne. Gruppen er på nuværende tidspunkt (maj 2005) ikke opstillet til noget valg.

Eksterne henvisninger redigér

Mvh --Sir48 (Thyge) 16. maj 2005 kl. 00:38 (CEST)

Det synes jeg lyder langt bedre end hidtidige forslag.--Jørgen 16. maj 2005 kl. 00:56 (CEST)
Jeg er enig. Wiki skal ikke beskrive hvad et parti måske gør i fremtiden. Hvis dette parti skal have mere beskrevet, så skal det opnå et eller andet. F.eks. en plads i en kommunalbestyrelse. --Maitch 16. maj 2005 kl. 01:07 (CEST)
Det skal yderligere nævnes, at Red Bjørnene ikke er et godkendt parti, men et godkendt navn til et parti. Det er ikke wikis opgave at beskrive diverse lokale partier, som ikke er opstillet til et valg endnu. Min holdning er, at da dette er et åbenlyst forsøg på selvpromovering, skal vi vise nul tolerance jf. mit oplæg om selvpromovering på Wikipedia:Landsbybrønden og slette artiklen. Den eneste grund til at beholde artiklen, skulle være "partiets" involvering i p3's radioshow, og hvis vi beholder den, skal vi bruge sir48's formulering. --Maitch 16. maj 2005 kl. 01:24 (CEST)
Sletning på grund af manglende "offentlig højde" vil også være ok for mig. --Sir48 (Thyge) 16. maj 2005 kl. 01:34 (CEST)

Den kan jeg også bedre leve med, selvom jeg ikke helt kan se logikken i jeres argumenter, da der er flere andre ikke opstillingsberretigede partier, hvor der bl.a ved De Uafhængige står at de arbejder på at samle vælgererklæringer nok. Så er det vel også tilladt at skrive at vi går ind til kommunalvalget, og så skal det lige nævnes at det ikke bare er reserveret som partinavn, vi ER et parti, og regnes som det af flere store grossist forretninger, fonde o.l. Jeg kan heller ikke helt se problemet med at der stod en beskrivelse af vores ståsted i dansk politik, men ok, det kan være ligemeget, bare fiktivt bliver ændret. Bjørn 16. maj 2005 kl. 10:32 (CEST)

Fint, jeg har overført teksten til artiklen. --Christian List 16. maj 2005 kl. 18:43 (CEST)
Tilbage til siden »Red Bjørnene«.