Diskussion:Simon Kold

Seneste indlæg: for 11 år siden af Pixi Uno

Jeg kan forstå nogen måtte mene at emnet er for specifikt, til have relevans.

Ikke desto mindre er det vigtigt at bemærke at blot hans humoristiske bevægelse har 1,237 medlemmer -- at han været inde og tale på The Voice en masse gange.

Og desuden er hovednavn på adskillige åbne mics rundt i landet. Ingen tvivl om at han er en kult komiker... men han er et navn på dansk comedy scene... ligesom Talbot osv.(Skrev 80.62.117.112 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er vist en overdrivelse at kalde ham på samme kendis niveau som Simon Talbot. En helt almindelig søgning på Google giver et noget andet billede af denne Simon Kold, og det er ikke just stor kendis-grad der springer i øjnene. Der er adskillige personer der stiller op til Open mics, men det gør dem ikke automatisk notable til en artikel på Wikipedia. Du kan læse mere om notabilitet på Wikipedia her. -> Wikipedia:Kriterier for biografier.
Desuden er Wikipedia ikke et sted for reklame, hverken for virksomheder eller personer. Din tekst var mere reklamerende end biograferende. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 23. maj 2012, 14:17 (CEST)Svar
Tilbage til siden »Simon Kold«.