Diskussion:Sommer-OL 1980

OL Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt OL, et forsøg på at koordinere oprettelsen af OL-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kopiering redigér

Den første udgave af denne artikel er en kopi fra DR's OL-leksikon (http://www.dr.dk/olleksikon).

Artiklen er kopieret med tilladelse fra dr.dk chefredaktionen.

Artiklen indgår hermed i Wikipedia på helt normale wiki-vilkår.

--Ernst Poulsen 27. apr 2006 kl. 10:43 (CEST)

Nationalsang redigér

Burde der ikke stå "Der er et yndigt land"? "Kong Christian..." er kongesang. --Mows 6. okt 2006 kl. 18:23 (CEST)

Jeg tænker også, at det nok var "Der er et yndigt land" - men det kan godt være, at der i nogle internationale konkurrencer blev anvendt "Kong Christian", også langt op i tiden. Jeg har prøvet at forske lidt i det, og der er tegn på, at "Der er et yndigt land" blev brugt i hvert fald ved OL i 1936. Men for at påstanden her på siden skal kunne holde, så må man skulle kunne dokumentere, at "Kong Christian" har været brugt ved OL tidligere, fx i 1976. Jeg fjerner den eksplicitte reference til sangen og nævner mere neutralt vores nationalmelodi. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. nov 2018, 13:30 (CET)
Tilbage til siden »Sommer-OL 1980«.