Diskussion:Thisted Gymnasium – stx og hf

Inden folk går for meget i redigeringskrig om navnet: Det er ikke nemt at google sig entydigt til hvad navnet aktuelt er. Tidligste navn er formodentligt Thisted Gymnasium. Et senere navn er Thisted Gymnassium og HF-kursus. Nuværende navn er enten Thisted Gymnasium eller noget a la Thisted Gymnsium - stx og hf. Gymnasiets webside og Undervisningsministeriets ditto er ikke entydige i den sammenhæng. Det er uklart om stx og hf-formen er et midlertidigt markedsføringsnavn eller det egenlige navn. Så jeg foreslår at man finder en god kilde til navnet inden man bruger for meget krudt på sagen. Det ville have været rart hvis gymnasiets webside kun brugte én form, eller selv angav navnet som navnet, og ikke blot omtalte skolen under forskellige navne. --Madglad (diskussion) 18. mar 2016, 00:32 (CET)

På siden om værdigrundlag benytter de tre forskellige versioner af navnet, så det er svært at tro at det er væsentligt om de skal kaldes det ene eller det andet. --Palnatoke (diskussion) 18. mar 2016, 07:31 (CET)
Jeg er ganske sikker på, at den almene betegnelse for institutionen blot er Thisted Gymnasium. Hvis vi bruger dette artikelnavn, ville vi dels spare noget polemik, dels gøre direkte søgning meget nemmere (uden redirect). Hvis man går uden for skolens egen hjemmeside, kan man finde endnu en variant på UddannelsesGuiden (ug.dk), hvor der står "Thisted Gymnasium, STX og HF" (bemærk tegnsætningen). Det kan i øvrigt også nævnes, at når man skal beskrive de enkelte studieretninger, så er der iflg. RO frit valg mellem små og store bogstaver: STX/stx og HF/hf. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. mar 2016, 08:12 (CET)
Lyder som et umiddelbart fint kompromis, med at det bare hedder Thisted Gymnasium. Det var ikke retstavningen der for mig forvirrede mig omkring det med stort eller småt, men de mange forskellige måder de havde valgt at skrive det på internettet. Småt på deres egen hjemmeside, stort på de fleste andre, inklusive deres Facebook. Pyrros (diskussion) 18. mar 2016, 08:33 (CET)
Tilbage til siden »Thisted Gymnasium – stx og hf«.