Diskussion:Væredygtighed

Hej. Jeg er helt ny som bruger her på Wikipedia, så skal lige finde teknikken, jargonen og kulturen :) Der er forslag om at ændre eller slette VÆREDYGTIGHED af forskellige grunde. Er det muligt at folk kan skrive til mig her for mere specifik kritik? Jeg kan godt se at det kan virke som en slags markedsføring, men ideen er at prøve at finde mening til et nyt ord som ikke har en klar mening endnu. Er Wikipedia det forkerte forum til dette? Jeg vil gerne prøve at skrive teksten om. Kh Christian Dietrichsen (Skrev Christian Dietrichsen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Ja, Wikipedia er desværre det forkerte forum for selvopfundne begreber. Det er først når et begreb (eller en person, et firma, osv) er blevet så bredt omtalt f.eks. i medierne, i literaturen, osv, at en neutral bruger finder det relevant at skrive om, at det opnår det, som her på stedet, hedder notabilitet. Dvs. overholder det kriterierne for en artikel.
Du kan læse mere om dette, og meget mere, i den velkomst, som du har fået på din brugerdiskussionsside. mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. okt 2015, 13:38 (CET)


Ok. Her er et par af de referencer jeg har fundet eller selv er med til at lave. http://www.aarhusteater.dk/forestillinger/forestillinger/ekstra-events/rethink-human-being/ http://johnengelbrecht.dk/om-john-engelbrecht/drivtoemmer/ http://commitmentlab.dk/?page_id=2073 http://energiakademiet.dk/baeredygtighed-vaeredygtighed-laeredygtighed/

Ville det hjælpe at sætte links ind til dem? Kh Christian(Skrev Christian Dietrichsen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Generelt er Jeres eget brug af ordet ikke egnet som en kilde, da det skal være fra en neutral part. Jeg kan se at selve ordet væredygtighed har været brugt lidt om de sidste par år, men med forskellig form.
Jeg er bange for at der ikke er "kød" nok til en artikel, da det mest vil ligne et ordbogsopslag. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. okt 2015, 13:56 (CET)
Tilbage til siden »Væredygtighed«.