Diskussion:Villa Rica

Mexico Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mexico, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Mexico-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Byen Villa Rica nævnes i den spanske Wikipedia artikel omkring Quiahuiztlán. I artiklen kan man også læse hvorfor byen er af enorm historisk betydning. (Skrev Bleby (diskussion • bidrag) 20. juli 2011. Husk at signere dine indlæg.)

Sammenskrivningsforslag: Villa Rica skrives ind i Veracruz (by)

Jeg foreslår at landsbyen Villa Rica (artikel oprettet af Bruger:Bleby) skrives ind i artiklen om delstatens hovedstad Veracruz (by) (artikel oprettet af Bruger:Kaare). Det er også sådan det er gjort på engelsk wiki. --Kjeldjoh (diskussion) 5. jan 2018, 11:17 (CET)

  •   Sammenskriv ikke - Det forstår jeg ikke rigtig - ifølge artiklen ligger Villa Rica 70 km fra Vera Cruz. Det antyder ikke ligefrem, at den bør skrives derind. Jeg kan godt se, at en Villa Rica er nævnt i den engelske artikel om Vera Cruz, men mon det er den samme - det er jeg ikke overbevist om. Jeg har med lidt besvær støvet det relevante element op på Wikidata, så jeg har koblet den til vores artikel. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. jan 2018, 11:30 (CET)
 Konklusion:
Der har ikke været støtte til forslaget, så artiklen om landsbyen beholdes. --Kjeldjoh (diskussion) 2. jan 2019, 08:30 (CET)
Tilbage til siden »Villa Rica«.